apartma
Peacefulview
Mlakar Bohinj

Apartmaja Peacefulview vam nudita vse za ustvarjanje nepozabnih trenutkov in pogledov na Julijske alpe. Apartmaja se nahajata na robu vasi Bohinjska Bistrica. Apartmaja sta od središča vasi oddaljena 5 minut hoje in vam omogočata dostop do bližnjih restavracij, trgovin, domače tržnice in ostalih znamenitosti. Od Bohinjskega jezera smo oddaljeni 10 minut in do Blejskega jezera 20 minut. Apartmaja sta primerna tako za pare kot za družine. Nudimo vam popolnoma opremljen in razkošen apartma s spalnico, kuhinjo, zasebno kopalnico, sončno teraso in z brezplačnim brezžičnim internetom in digitalno televizijo. Nudimo možnost uporabe vrta in izposoje kolesa. Parkiranje za naše goste je brezplačno pred hišo. Iz apartmaja se odpeljete ali kolesarite do prelepega ledeniškega Bohinjskega jezera, kjer se lahko sprehodite, kopate, najamete čoln ali oddite na bližnje planine. Lahko si ogledate čudoviti Slap Savica ali raftate po reki Sava Bohinjka.

 

V osrčju Julijskih alp v Bohinjski Bistrici na robu vasi, le streljaj od alpskega bisera Bohinjskega jezera oddajamo apartma Mlakar.
Apartma Mlakar za 6 oseb v obsegu 80 m2 se nahaja v zasebni hiši, ki stoji na robu vasi ob potočku Belca.
Poleg kuhinje z jedilnico apartma sestavljajo dve spalnici (dve zakonski postelji in dve enoposteljni postelji), hodnik, velika kopalnica in terasa s pogledom na smučišče Kobla in okoliške hribe. Apartma je sodobno opremljen s TV in WIFI. Nudimo vam možnost izposoje kolesa. Na dvorišču je za naše obiskovalce urejeno privatno parkirišče. Bivanje v apartmaju vam bo omogočilo udobne počitnice v idiličnem naravnem okolju.

Cenik 2023
Cene veljajo za minimalno 3 nočitve.
Dodatni popust glede na število oseb in nočitev.

predsezona do 30.6.2023 in od 1.9.2023 
6 Oseb (80m²) 130€ 
2-3 Osebe (80m²) 110€ 

glavna sezona od 1.7.2023 do 31.8.2023 
6 Osebe (80m²) 170€ 
2-3 Osebe (80m²) 125€

Dodatno plačilo: 
Turistična taksa  2€ na osebo na dan
Končno čiščenje: 29€

Drugi linki: booking.com